Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Kkü’de Uluslararası Kamu Yönetimi Sempozyumu Düzenlenecek

Uluslararası Kamu Yönetimi Sempozyumunun (KAYSEM) 12'ncisi bu yıl Kırıkkale Üniversitesinde (KKÜ) düzenlenecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uluslararası Kamu Yönetimi Sempozyumunun (KAYSEM) 12’ncisi bu yıl Kırıkkale Üniversitesinde (KKÜ) düzenlenecek.

KKÜ’den yapılan yazılı açıklamada, sempozyumun Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ev sahipliğinde düzenleneceği belirtildi.

5 ülkeden ve Türkiye’de bulunan 67 üniversiteden 210 akademisyenin katılacağı sempozyumun ana teması ise “Türkiye’de Toplum, Yerleşim ve Yönetim Tartışmaları” olarak belirlendi.

2007 yılından bu yana düzenli olarak her yıl organize edilen Uluslararası Kamu Yönetimi Sempozyumu’nun (KAYSEM) 12.si bu yıl Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ev sahipliğinde düzenleniyor. Düzenleme Kurulu Başkanlığını Doç. Dr. Hasan Yaylı’nın yaptığı sempozyuma 5 ülkeden ve Türkiye’de bulunan 67 üniversiteden 210 akademisyen katılacak. Toplamda 158 bildirinin sunulacağı sempozyumun ana teması “Türkiye’de Toplum, Yerleşim ve Yönetim Tartışmaları” olarak belirlendi.

Kkü’de Uluslararası Kamu Yönetimi Sempozyumu Düzenlenecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Uluslararası Kamu Yönetimi Sempozyumunun (KAYSEM) 12’ncisi bu yıl Kırıkkale Üniversitesinde (KKÜ) düzenlenecek.

KAYSEM organizasyonunun alanında en itibarlı programlardan biri olduğunu vurgulayan Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Hasan Yaylı, “Amacımız şehrimizde ve üniversitemizde bilimsel ve akademik etkinliklerin öğrencilerimize katkı sağlayacak düzeyde gerçekleşmesidir. Alanında bilinen çok sayıda akademisyeni Üniversitemizde ağırlayarak bir bilim şenliği atmosferi oluşturacağız. Akademik sunumların ardından ise şehrimizi ve kültürel değerlerimizi tanıtmak amacıyla bir sosyal program düzenleyeceğiz” dedi.

TÜBİTAK, Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kırıkkale Üniversitesi ve Ahiler Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği Sempozyum 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 10:00’da Hukuk Fakültesi Kocatepe Salonu’nda Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Prof. Dr. Eyüp Günay İsbir, Prof. Dr. Kemal Görmez ve Prof. Dr. Uğur Ömürgönülşen’in katılacağı açılış oturumu ile başlayıp Cumartesi günü sosyal programlar ile son bulacak.

https://kku.edu.tr/Anasayfa/Haber/Index/768

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x