Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Kocayusuf Makine Firması Hizmet ve Ürünleri

Günümüzde birçok sektör açısından makineler büyük bir öneme sahiptir. Özellikle de pres makineleri bu kapsamda fazlasıyla talep görmektedir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Günümüzde birçok sektör açısından makineler büyük bir öneme sahiptir. Özellikle de pres makineleri bu kapsamda fazlasıyla talep görmektedir. Tüm bu talepleri ve ihtiyaçları başarıyla karşılayan firmaların başında Kocayusuf Makine gelmektedir. Uzun süredir makine üretimi konusunda uzmanlaşmış olan firma, başarıyla çalışmalarını sürdürmektedir. 1961 yılından günümüze kadar geçen süreçte bu alanda süreklilik sağlamaktadır.

Firmanın sunmuş olduğu hizmet seçenekleri incelendiğinde birçok farklı sektörde hizmet sağladığı görülmektedir. Özellikle de Kompozit-Sandviç Panel ve Soğutma Sektörü için de farklı pres makineleri imal etmektedir. Ayrıca ağaç sektörü, kauçuk sektörü gibi alanları da kapsayan nitelikli makineleri bulunmaktadır.

Membran Pres Ürünleri

Firma üretimini ve tedarikini gerçekleştirdiği ürünlerin hepsini en nitelikli şekilde sunmaktadır. Bu kapsamda birçok farklı pres makinesinin veya ürününün tedarikini Kocayusuf Makine bünyesinde bulabilirsiniz. Üstelik membran pres ürünleri de firmanın kapsamında yer almaktadır. Genel olarak membran presleri küçük çapta işletmeler için manuel veya orta, büyük çaptaki sektörler için Autopin pin systemi, okuma ekranı ve otomatik boşaltma Sistemlerine sahiptir. Tüm bu özellikleri bakımından da işletmeler tarafından fazlasıyla revaç gösterilmektedir.

Membran pres makinelerinin yanı sıra firma laminasyon presleri tedarikini de üstlenmektedir. Firma kapsamında yer alan tüm makineleri ve ürünleri web adresinde de inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda çalışanlarla iletişime geçerek ürünler konusunda detaylı bilgilendirmeler edinebilirsiniz. Bunun için Kocayusuf Makine web adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x