Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Konser tam not aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde konser vererek, Halk Oyunları gösterisi sundu.
 
FOLKLOR GÖSTERİSİ
Düzenlenen konser ve Halk Oyunları gösterisini, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yılmaz Acer, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, davetliler ve vatandaşlar izledi. Koro Şefi Hasan Basri Dumlupınar ve Sanat Yönetmeni Çiğdem Karahan öncülüğündeki Türk Halk Müziği Korosu Sanatçıları, ülkemizin değişik bölgelerinden türküler seslendirdiler. Halk Dansları Topluluğu ise davetlilere folklor gösterisi sundular.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Programından sonra konuşan Kolat; “Bu soğuk havalarda söylediğiniz güzel parçalarla bizlerin içini ısıttınız. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüştüğümüzde, her ay Kırıkkale de bir etkinlik gerçekleştirmek istiyoruz. Bugün de sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Hacı Taşan’ın, Muharrem Ertaş’ın, Neşet Ertaş’ın yetiştiği bu ortamda böyle güzel türküler dinlemek bizleri son derece mutlu etti. Sizlerin tekrar ağırlamaktan büyüt bir mutluluk duyarız. Bu güzel konserde ben, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Daha sonra Vali Kolat, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korusu ve Halk Dansları Topluluğu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu