Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

Korkmaz Dengeleri Değiştirecek Gibi !

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçim de o da var!
Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, başkanlığı bıraktı ama adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Korkmaz’ın milletvekili aday adayı olduğunu herkes söylüyor.
İsmi Gündemden Hiç Düşmedi
Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz gündemden düşmüyor. AK Parti listeleri konusunda kamuoyunda Veli Korkmaz’ın ismi sürekli gündemde. Başkanlıktan sonra herhangi bir yere atamasının yapılmaması ve bir görevlendirme olmaması Veli Korkmaz’ı gündemde tutan en önemli konulardan birisi. AK Parti’de siyasete Milletvekili olarak devam edebilmek için Korkmaz’ın aday adayı olduğu konuşuluyor.
Açıklaması olmadı ama…
Kendisi bu konuda bir açıklama yapmış değil, hatta bir işaret vermiş bile değil. Ancak adı sürekli aday olarak gündemde. Partinin üç kişilik listesinde Korkmaz’ın yer alacağı konuşuluyor. Hem de kimi kesimlere göre listenin başında Korkmaz’ın olacağı belirtiliyor. 9 aydır Kırıkkale’den hiç kopmayan Veli Korkmaz’ın sürekli temaslarda bulunduğu da biliniyor. Korkmaz çarşı içinde nerede görülürse orası çarşı içinde kulaktan kulağa haber olarak yayılıyor.
Gözden ırak çalışıyor
Bu yüzden fazlaca ön plana çıkmadığı gözlenen Korkmaz’ın çalışmayı gözden ırak bir yerde sürdürdüğü bilgileri geliyor. Kırıkkale kamuoyu Veli Korkmaz’ın bu dönem nasıl bir rota izleyeceğini merak ediyor. Sır vermeyen Korkmaz, bu konuda dedikodulara yol açmamak için de çalışmalarını gözden ırak şekilde sürdürmeyi yeğliyor. Kırıkkale’de ne şekilde olursa olsun Korkmaz’ın hep gündemde kaldığı gözleniyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu