Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Adayları kamuoyu yoklaması belirleyecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

7 Haziran’da gerçekleşecek olan genel seçim çalışmaları devam ederken, partilerin en önemli kriterleri de ön plana çıkmaya başladı. Kırıkkale’de girdiği bütün seçimlerde oyunu artırarak ilerleyen Ak Parti’de ise en önemli kriter kamuoyu yoklaması olacak. İl Başkanı Mürsel Akçay, kamuoyundan çıkmayanın değerlendirilmeyeceğini söyledi.
 
STRATEJİLERİNİ BELİRLİYORLAR
Genel seçimlere 110 gün gibi bir süre kalırken, partilerdeki hareketlilik artıyor. Aday adaylarının her geçen gün arttığı Kırıkkale’de partilerde seçim stratejilerini belirliyor. Daha önce girdiği seçimlerde oyunu artırarak yoluna devam eden Ak Parti, bu seçimlere de iddialı hazırlanıyor. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 3-0 yapmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.
 
EN ÖNEMLİ KRİTER KAMUOYU YOKLAMASI
Partilerinde Aday Adayı sürecinin başladığına işaret eden Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, aday belirlemede izleyecekleri kriterleri sıraladı. Aday belirlemede en büyük önceliklerinin kamuoyu yoklaması olacağına vurgu yapan Başkan Akçay, “Bizim olmazsa olmazımız kamuoyu yoklaması. Birinci kriterimiz bu olacak. Kamuoyundan çıkmayan değerlendirilmeyecek. Adayın geçmişiyle ilgili kriterlerde dikkate alınacak” diye konuştu. Diğer taraftan Ak Parti’nin Kırıkkale’de de en az 2 kamuoyu yoklaması yapacağı öğrenildi. Diğer taraftan bu hafta içerisinde Turan Kıratlı, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir ve Regaip Kurtoğlu gibi isimlerin aday adaylık başvurusunda bulunacağı belirtiliyor.
 
 
 
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu