Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelManşet

Korkmaz Görevi Devraldı

Geçtiğimiz gün yapılan genel kurulla Kırıkkale Barosunun yeni başkanı seçilen Avukat Mutlu Korkmaz mazbatasını alarak görevi eski başkan Av. Talat Apaydın’dan devraldı. Yeni bir dönemin başladığını hatırlatan Başkan Korkmaz, “Bu dönemin yargı camiamıza ve baromuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz gün yapılan genel kurulla Kırıkkale Barosunun yeni başkanı seçilen Avukat Mutlu Korkmaz mazbatasını alarak görevi eski başkan Av. Talat Apaydın’dan devraldı. Yeni bir dönemin başladığını hatırlatan Başkan Korkmaz, “Bu dönemin yargı camiamıza ve baromuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Kırıkkale Barosunun yeni Başkanı Avukat Mutlu Korkmaz mazbatasını alarak yeni görevine başladı. Diğer taraftan Kırıkkale Adliyesinde bulunan Kırıkkale Barosunda görev devir teslim töreni yapıldı. Törene Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Adli Yargı Adalet Komisyonu, İdare ve Vergi Mahkemeleri Başkanının yanı sıra Kırıkkale Barosu Başkanı Mutlu Korkmaz, eski Başkan Talat Apaydın ve çok sayıda baroya kayıtlı avukat katıldı. Devir teslim töreni öncesinde avukatlara mini kokteyl verilirken, bu süreçte avukatlar bir süre sohbet etme imkanı buldu.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Devir teslim töreninde Baro Başkanı Mutlu Korkmaz eski Başkan Apaydın’a bu zamana kadar emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Baro üyelerine teşekkür eden Başkan Korkmaz “Bizlere bu göreve layık gören, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni bir döneme başlıyoruz. Bu dönemin yargı camiamıza ve baromuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Baromuzda görev yapan eski başkanımız Talap Apaydın ve diğer başkanlarımıza göstermiş oldukları emek, mesai ve katkılardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Konuşmaların ardından eski Baro Başkanı Talat Apaydın’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaket sonrasında bir konuşma yapan eski başkan Apaydın “Tüm katılımcılarımızın huzurunda yeni başkanımız Mutlu Korkmaz ve yönetimini tebrik ediyorum. Bana onur yaşatan meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalardan daha güzel çalışmaları yeni yönetimin yapacağından hiç kuşkumuz yok. Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

KORKMAZ’IN YÖNETİM KURULUNDA KİMLER VAR

Başkan Mutlu Korkmaz’ın yönetiminde Av Serhat Develioğlu, Av. Asiye Çiçek Yılmaz, Av. Adnan Uçar, av. Neşe Zeyrek, Av. Gökay Gül, Av. Mehmet Sarıgül, Av. Salih Eroğlu, Av. Cemal Piliç, Av. Hüseyin Günay, Av. Tuğçe Günel Pekdoğan,  Disiplin Kurulunda Av. Nizamettin Özçelik, Av. Burhan Durmuşoğlu, Av. Gülsen Yeşiloğlu, Av. Özlem Atman, Av. Murat Köse, Denetim Kurulunda Av. Sadettin Köse, Av. Merve Uygun Aytekin, Av. Merve Atay Sarıtaş görev aldı. TBB Delegeleri ise Av. Mustafa Akyıldırım, Av. Erol Çakır, Av. Şamil Özdemir oldu. HABER: Mehmet Erkoç

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x