Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Köylüler askerlik için başvurdu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Köylüler askerlik için başvurdu

Kazmaca Köyü sakinleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için askerlik şubesine başvuruda bulundu.

ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Afrin’de Türk Ordusu tarafından terörist gruplara yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’na vatandaşlar desteklerini çeşitli şekilde göstermeye devam ediyor. Bu desteklere bir yenisini de Kırıkkale’de Merkez İlçeye bağlı Kazmaca Köyü halkı ekledi. Otuz civarı köylüden oluşan grup şehir merkezinde bulunan askerlik şubesine gelerek askere alınmak istediklerini söyledi. Şubede görevli komutan köylülerin taleplerini dinleyerek verdikleri bu destekten dolayı ve Türk halkının operasyonun başından beri verdiği gösterdiği vatanseverlik örneklerinden dolayı köylülere teşekkür etti.  Köy muhtarı Cahit Öner, köylüler olarak tek taleplerinin asker olarak operasyona destek vermek olduğunun altını çizdi. Öner “Bizler askerimiz ve ordumuzun yanındayız. Köylü olarak toplandık. Askere gidip Mehmetçiğimize destek vermek istiyoruz. Köyümüzün tüm erkekleri burada. 30 köylümüzle birlikte başvuruda bulunduk. Hepimiz asker olmak istiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x