Eğitim

KÜ Diş Hekimliği Fakültesi Mezunları Öğrencilerimizle Buluştu

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, diş hekimi adayı öğrencilerinin kariyer planlamasına yardımcı olmak amacıyla Şehit Ahmet Özsoy Konferans Salonunda Kariyer Günleri Etkinliği düzenledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, diş hekimi adayı öğrencilerinin kariyer planlamasına yardımcı olmak amacıyla Şehit Ahmet Özsoy Konferans Salonunda Kariyer Günleri Etkinliği düzenledi.
Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olan Diş Hekimleri Aslıhan Güngördü, Sevil Gökcek, Esmanur Demir, Furkan Kozakoğlu, Pelin Karayel, Kazım Kaan Yıldız’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Demir, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Program Hatıra Fotoğrafı Çektirilmesi İle Sona Erdi

Bu yıl dokuzuncusu yapılan etkinlikte, konuşmacılar Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitim Sınavı’na (DUS) hazırlık süreci, uzmanlık alan seçimi, uzmanlık eğitimi, işe başlama süreci, akademik alanda ve özel sektörde çalışmanın kolay ve zor yönleri ile çalışma hayatındaki tecrübeleri hakkında bilgi vererek öğrencilerin sorularını cevapladılar. Kırıkkale Üniversitesinden mezun olmalarının ardından ülkemizin önde gelen üniversitelerinde uzmanlık eğitimi almaları, görev yapmaları sebebiyle dışarıdan bakan bir gözle Diş Hekimliği Fakültemizi öğrencileri için değerlendiren konuşmacılar, eğitim-öğretim, akademik kadro, teknik ve fiziksel imkanlar, pratik yapma yönüyle Diş Hekimliği Fakültemizin ülkemizde çok seçkin bir konumda olduğunu belirttiler. Konuşmaların ardından Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Demir, konuşmacılara teşekkür ederek plaket verdi. Program, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x