GündemKırıkkaleManşet

Küçük Baran

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Küçük Baran’ın yerinde olmak ister miydiniz?
Kırıkkale’nin Kızılırmak Mahallesi’nde ailesi ile birlikte sefalet içindeki kaderine razı olan Küçük Baran, uzatılacak sıcak elleri bekliyor. Yüzündeki ifadede sanki ‘büyümüşte küçülmüş’ olan bir sabır var. Kuş misali yuvadan uçmayı bekleyen Küçük Baran, hayallerini çamur deryası evde yaşatıyor.
Küçük Baran - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDOKTOR OLMAK İSTİYOR
Kimse istemezdi çocukluğunun böyle başlamasını… Ancak Küçük Baran’ın yaşadıkları an be an hafızasına kaydederek yaşıyor. Hayatının hiçbir bölümünde unutmayacağı bu günlerini, bir umutla bitmesini bekliyor. Kim bilebilir, belki bir gün halkı temsil edecek bir konumda olmayacağını, yada kötü yola girmiş ve milletine sahip olamamış bir birey olacağını… Her çocuğun kısa sürende büyüme duygusunu daha da fazla yaşayan Küçük Baran, biran önce büyüyüp doktor olmak istiyor. Kimsenin ailesine yardım etmediğini anlatan Küçük Baran, ağlarken bile sesini çıkaramıyor. Peki, siz onun yerinde olmak ister miydiniz?
Küçük Baran - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu