Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KÜ’de BAHAR ŞENLİKLERİ START ALDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geleneksel olarak yapılan Kırıkkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri yapılantören ile startını aldı. Kırıkkale Ünicersitesi MYO önünde halk oyunları ve Türk Halk Müziği konseri ile açıldı.

 

ALTUNSARAY VE DÜZAĞAÇ GELİYOR

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kırıkkale Üniversitesi ve öğrenci konseyi tarafından organize edilen ‘Bahar Şenlikleri’ Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen törenle start aldı. 17 gün boyunca sürecek etkinlikler kapsamında 7 Mayıs’ta Dursun Ali Erzincanlı öğrencilere yönelik program yapacak. 21 Mayıs’ta İsmail Altunsaray, 22 Mayıs’ta ise Feridun Düzağaç saat 20.00’de konser verecek.

 

SINAV STRESİNDEN UZAKLAŞIYORUZ

Törende ilk olarak konuşma yapan Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Baybars Kazancı, öğrenci arkadaşlarıyla birlikte uzun süren bir çalışma sonrası bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Hep birlikte uzun bir eğitim süreci yaşadıklarını vurgulayan Kazancı, öğrencilerin sınav ve eğitim stresinden bir nebze de uzaklaşması için bu tür organizasyonlara imza attıklarını ifade etti. Etkinlikleri bu yıl daha uzun bir süreye yaydıklarını belirten Kazancı, ‘Buradaki amacımız ise; öğrencilerin daha güzel vakit geçirmesi oldu’ dedi.

 

RESİM SERGİSİ AÇILDI

Konuşmaların ardından üniversite öğrencileri tarafından folklor gösterisi sunuldu. Daha sonra programa katılan protokol üyeleri resim sanat sergisinin açılışını yaptı. Son olarak Türk Tasavvuf Musikisi konseri dinletisinde bir araya geldi. Bahar Şenliklerinde otocross gösterileri, paintball, gocard gösterileri yapılacak. Alışveriş yapmak isteyenlere büyük bir panayır alanı oluşturularak, esnafların yer aldığı yiyecek ve içecek stantları olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu