Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kuşlar İçin Doğaya Buğday Bırakıldı

Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar müdürlüğü ve İl jandarma komutanlığı Irmak köyü mevkiinde kuşlar için yem bıraktılar.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar müdürlüğü ve İl jandarma komutanlığı Irmak köyü mevkiinde kuşlar için yem bıraktılar.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Kırıkkale  Doğa Koruma ve Milli Parklar müdürlüğünden yapılan açıklamada “Kış aylarında yaban hayvanlarının aç kalmaması için doğaya yem bırakıyoruz. Bugün Yahşihan İlçesi Hisarköy mevkiinde dağlık karlı bölgelerde Dkmp Kırıkkale Şube Müdürlüğü  ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri işbirliği içerisinde doğaya 150 kg buğday bıraktık. Irmak Köyü mevkiinde de kuşlar için 50 kg buğday bırakıldı. Zorlu Kış şartları süresince yemleme çalışmalarımız devam edecektir. Kış ayları boyunca 7 ton buğday 1,5 ton fiğ ve 1 ton besi yemi toplamda 9,5 ton yemleme çalışması yapılacaktır.”denildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x