Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

KYK’daki Baza ve Yataklar Gaziantep’e Gönderildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KYK’daki baza ve yataklar Gaziantep’e gönderildi
Kırıkkale Kredi ve Yurtlar Kurumu ile Kırıkkale Afad Müdürlüğü arasında yapılan çalışma sonrasında yıkılacak olan Kırıkkale yurdunda bulunan baza ve yataklar Gaziantep’e gönderildi.

7 TIR YOLA ÇIKTI
Genel Müdürlüklerce yapılan protokolle yaklaşık 7 Tırlık malzeme yola çıktı. Yahşihan ilçesi Yenişehir mahallesinde yıkılacak olan Kırıkkale yurdunun bahçesinde bir araya gelen her iki kurumun yetkilileri taşıma işlemlerini bizzat takip ettiler. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte buraya gelen 7 tırlık ekip yurdun yıkılacak olması nedeniyle Afad ile yapılan protokol çerçevesinde Afad yetkililerine baza ve ranzalar teslim edildi.

TIRLAR GAZİANTEP İLİNE ULAŞTIRIYORLAR
Teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Kredi Yurtlar Kurumu Kırıkkale Müdürü Haluk Karahan, “Geçtiğimiz aylarda da 5 Tır ranza ve yatak göndermiştik. Bugünde yine 7 Tırlık malzemeyi Afad yetkililerine teslim edeceğiz. Her iki Kurumun Genel Müdürlükleri tarafından yapılan protokolle kurumumuzda atıl vaziyette bulunan ranza, yatakları Afad’a teslim ediyoruz, Afad yetkilileri bizden aldıkları ranza ve yatakları Tırlar ile Gaziantep iline ulaştırıyorlar” ifadesini kullandı.

EMANETLERİ YERİNE ULAŞTIRIYORUZ
Afad Kırıkkale İl Müdürü Mahmut Çoşkun, “Bu yıl ikinci sevkiyatımız gerçekleştirildi. Bölgemizde bulunan bu tür eşyaları yapılan protokolle ihtiyaç olan illere tırlar ile sevkiyatlarını yapıyoruz. Afad olarak bize verilen emanetleri zamanında yerine ulaştırıyoruz” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x