Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Lider, Devrek´i konuk edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Lider, Devrek´i konuk edecek
Bölgesel Deplasmanlı ligin 6 grubunda yer alan temsilcilerimiz hafta sonunda oynayacakları karşılaşmalar için hazırlıklarına başlarken her iki takımızın hedefleri sekizinci haftayı galibiyetle kapatmaktan yana. Geçtiğimiz haftayı deplasmanda 100.Yıl Soğukpınar ile oynayarak geçiren ve sahadan 3-0 galip ayrılan Türk Metal Kırıkkalespor, kendi sahasında ligin son sıralarında bulunan Devrek Belediyespor ile oynayacak.

İYİ FUTBOL, İYİ SONUÇ
Türk Metal Kırıkkalespor Antrenörü Nihat Baran, hafta sonu kendi sahalarında karşılaşacakları Devrek Belediye takımının son sıralarda bulunmasına rağmen her şeyden önce kendilerini düşünerek mücadele vereceklerini ve kesinlikle rakiplerini küçümsemeden mücadele edeceklerini belirtti. Baran, “Devrek maçı sonrası bir haftalık boşluğumuz var. Şu anda liderlik koltuğunda bulunmamızla birlikte sonuna kadar bu koltuktan kalkmayı düşünmüyoruz. Ama her şeye rağmen tedbiri elden bırakmadan vereceğimiz mücadelede arzumuz iyi futbol ve iyi sonuçlar almaya devam etmektir” diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
Antrenör Baran, “Gerek kendi sahamızda gerekse deplasman maçlarında bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Onları sevindirmek bizleri mutlu ediyor. Takım olarak geçtiğimiz yıl geldiğimiz yere tekrar çıkmak en büyük arzumuzdur. Başarı için bizlerden desteklerini esirgemeyenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah kendilerini mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x