Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

LİDER GÜMBÜR GÜMBÜR: 4-0

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, BAY geçirdiği haftanın ardından evinde ağırladığı Ankara DSİ’yi 4-0 mağlup etti. Mücadele boyunca sahayı rakibine dar eden temsilcimiz, ortaya koyduğu futbolla alkış topladı.

GOL PERDESİNİ FURKAN AÇTI

Bal ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren namağlup lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor, evinde ağırladığı Ankara DSİ’yi adeta ezdi geçti. Önde basan ve ısıran bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmanın 6. dakikasında golü buldu. Ankara DSİ’nin kaptırdığı topta kontraya çıkan temsilcimiz, yeni transfer Furkan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

LÜTFÜ’DEN KLAS GOL

Golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, 30. dakikada Lüftü’nün attığı golle durumu 2-0 yaptı. 6 pasta bir anda kaleciyle baş başa kalan Lütfü, topu sağ ayağıyla filelere bıraktı.

NİZAMETTİN’DEN MÜTHİŞ FÜZE

İlk yarının son dakikalarında gelişen atağımızda Nizamettin ceza sahası çizgisi yakınında yerde kaldı ve hakem serbest vuruş kararı verdi. 45+2. dakikada topun başına geçen Nizamettin muhteşem bir vuruş yaparak jeneriklik bir gole imza attı. İlk yarı 3-0 üstünlüğümüzle tamamlandı.

MAÇIN ADAMI NİZAMETTİN

İkinci yarının ilk bölümünde organize olmakta zorlanan temsilcimiz, zaman zaman rakibin baskısını hissetse de oyunu domine etmeyi başardı. Orta sahada çoğalan ve rakibine top kaptırmayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, maçın çalışkan isimleri Muharrem ve Nizamettin’in organizasyonunda skoru 4-0 yaptı.

MUHARREM HAKKINI VERDİ

Sağ kanattan bindirme yapan Muharrem şık bir ortayla topu Nizamettin ile buluşturdu. Pozisyonun takipçisi Nizamettin 78. dakikada maçın skorunu ilan eden golü kaydetti. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında pozisyonlar sonuç vermedi ve maç 4-0 Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

KEÇİÖĞREN BAĞLUMSPOR-AKŞEHİRSPOR MAÇI ERTELENDİ

Lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor bu sonuçla puanını 44’e çıkarırken, zirveyi yakından ilgilendiren Keçiöğren Bağlumspor-Akşehirspor mücadelesi de çıkan olaylar nedeniyle Çarşamba gününe ertelendi.

 

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

6.dakikada orta sahada derinlemesine pasta topla buluşan yeni transfer Furkan, çabukluğunu konuşturarak düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

8.dakikada defanstan seken topa Nizamettin dokundu ve top ağlara gitti. Fakat gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

30.dakikada Muharrem’in pasında ceza sahasında topla buluşan Lütfü Berk, klas bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

45+2.dakikada ceza sahasına sokulmak isteyen Nizamettin yerde kaldı. Serbest vuruşu kullanan Nizamettin muhteşem bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Temsilcimiz ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

78.dakikada Muharrem’in sol kanattan ortasında pozisyonu iyi takip eden Nizamettin güzel bir kafa vuruşuyla skoru 4-0 yaptı.

Haber&Foto: Mehmet Ali Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x