EğitimGündemKırıkkaleManşet

Lider Kitapevinden KPSS Kampı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Lider Kitabevi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavına girecek öğrenciler için genel tekrar kampı düzenlendi. Kampta Türkiye çapında tanınmış hocalar ve birçok ilden öğrenciler katıldı.

 

Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın yaklaşmasıyla öğrencilere destek olmak için Kırıkkale Lider Kitabevi bir ilke imza atarak Kpss Kampı düzenledi. Kampa Türkiye çapında tanınmış yazar, eğitimci hocalar katıldı. 1-7 Mayıs tarihleri arasında yapılan etkinliğe il genelinden ve çevre illerden birçok öğrenci katılarak ders dinleme fırsatı buldular. Günlük 10 saat süren genel tekrarlarda Ramazan Yetgin 2 gün Tarih, Engin Eraydın 1 gün Coğrafya, Özgür Özkınık 1 gün Anayasa ve Aker Kartal 1 gün Türkçe dersi anlattılar. Kampa yaklaşık 350 öğrencinin katıldığını ve öğrencilerin birçoğunun çevre illerden geldiğini dile getiren Lider Kitabevi sahibi Cemal Acun öğrencilerin KPSS sınavına girmeden önce son genel tekrar yapma fırsatı bulduklarını dile getirdi.

 

HAYATINIZA YÖN VERECEK

Alanında tecrübeli, uzman öğretmenlerle Coğrafya, Tarih, Anayasa, Türkçe derslerinin soru çözümü ve konu anlatımı son tekrarların yapıldığını, bu programın tüm öğrenciler için fayda sağladığını söyleyen Acun, “ Kırıkkale’de bir ilke imza atarak Türkiye çapında tanınmış ve internette ders videolarıyla fenomen haline gelen hocaları Kırıkkale’ye getirdik. Öğrenciler yıl boyunca çalıştıkları dersleri kamp sayesinde genel tekrar yapmış oldular. Kampa katılan öğrencilere yayın desteği sağladık. Bilgilerini ölçmek için farklı yayınlardan deneme sınavı yaptık. Kampa katılan öğrenciler çok memnun kaldılar ve bu etkinliğin her yıl devam etmesi gerektiğini bize ilettiler bizde her yıl bunun gibi eğitime destek sağlayacak etkinlikler yapıp öğrencilerin yanında olacağız.” dedi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x