Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

MAHKEMEDEN ŞOK KARAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

T.M. Kırıkkalespor davasında, mahkeme kulübü Kayyım Heyetinden alıp, Metin Karakuş Başkanlığında kurulan yönetime devretti.
KULÜP MAHKEMELİK OLMUŞTU
T.M. Kırıkkalespor kongresinde sorunlar yaşanmış ve kulüp mahkemelik olmuştu. T.M. Kırıkkalespor Başkan adayı ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Mürsel Öcal, kongrede şaibeli delege silindiğini ve yerlerine şaibeli delege kaydı yapıldığını söyleyerek mahkeme yolunu tutmuş ve Kulüp yönetimine mahkeme tarafından Kayyım Heyeti atanmıştı.
BAŞKAN KARAKUŞ OLDU
Ancak 20 Eylül’de yapılan duruşmada Mahkeme, delil sunulmadığından ve dolayısı ile delil yetersizliğinden yapılan Kongreyi geçerli kıldı, Kayyım Heyetinden takımı aldı ve kongrede seçilen Metin Karakuş’a kulübü devretti. Aldığımız bilgilere göre Türk Metal Sendikası yöneticilerinin karara itiraz etme ve Yargıtay’a temyiz dilekçesi verme hakkına sahip. Danıştığımız bir hukukçu “Yargıtay’a itiraz edilerek kararın temyiz edilmesi halinde Kayyum devam edebilir.”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x