Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Meclis Toplantı Salonunda Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.

Komisyon raporları görüşüldü

Mayıs Ayı Meclis Toplantısına Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Toplantıyı oturuma açan Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Milletvekili Aday Adaylığı için başvuran ve Meclis üyeliğinden istifa eden Satılmış Aksun ve Mehmet Emin Erkoç’a başarılar diledi. Toplantı bir önceki aya ait karar özetlerinin okunup oylanması başlayan toplantı, 2017 Mali yılı Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonuna havale etmesi ile devam etti.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışma yönetmeliği hususu, İmar Tadilat Talepleri görüşülerek oylandı. Otopark Yönetmeliği ve İmar Tadilat talepleri ilgili komisyonlara havale edildi. İhtisas komisyonlarına üyeler belirlenerek divan başkanlığına verilen önergeler görüşülerek oylandı. Tüm Maddeler oy birliği ile kabul edildi. Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım toplantıya katılım sağlayanlara teşekkür ederek, alınan kararların ilimize hayırlı olmasını diledi ve oturumu kapattı.

Mehmet Ali Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x