Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSpor

Mencet,Topuzoğlu İle Anlaştık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM Kırıkkalespor’da Topuzoğlu Dönemi 
TM Kırıkkalespor Kulübü Basın Sözcüsü Ragıp Cihat Mencet, Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu  ile anlaştıklarını kaydetti.
TFF 3 Lig  2 ’inci Grupta mücadele eden temsilcimiz TM Kırıkkalespor Erzincanspor’un  eski Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ile anlaştı. Topuzoğlu, yapılacak kaliteli takviyelerle TM Kırıkkalespor’un kümede kalacağını belirtti.

Mencet,TM Kırıkkalespor Kümede Kalacak
TM Kırıkkalespor basın sözcüsü Ragıp Cihat Mencet teknik direktör arayışını noktaladıklarını ve Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile anlaşmaya vardıklarını dile getirdi. Mencet daha önce Erzincanspor,Alanyaspor, Nevşehirspor, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Düzce, Çanspor, Hatayspor, Kırklareli, Bayburt, Cizre, Kahramanmaraş, Kırşehirspor, Maltepespor, Karsspor, Şanlıurfa Belediye, Nevşehirspor ve Bayburt Grup İl Özel İdarespor’u çalıştıran Bülent Topuzoğlu’nun TM Kırıkkalespor’u tercih etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Mencet ”Şuana kadar bir çok futbolucu ile görüştüklerini ve 02 Ocak Pazartesi günü Ankara’da anlaşmaya vardığımız Futbolcu kardeşlerimiz ile sözleşme imzalayacağız.Transfer yapmak için transfer yapmıyoruz ince eledik sık dokuduk kimsenin şüphesi olmasın TM Kırıkkalespor bu sezon kümede kalacak.

Hedefi Olan Bir Takıma Geldim
TM Kırıkkalespor’un yeni teknik patronu  Bülent Topuzoğlu ise ilkesi ve hedefi olan bir takım olan TM Kırıkkalespor’u tercih ettiğini bildirdi. Teknik Direktör Topuzoğlu, “Çok mutluyum, çünkü idealleri ve hedefi olan bir ekipte çalışacağım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x