Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Podium AVM’de ikinci intihar vakası yaşandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

PODİUM AVM’de 16 yaşında bir kız öğrenci intihar teşebbüsünde bulundu. Alışveriş Merkezi’nin teras katından aşağı düşen genç öğrenci park halinde bulunan aracın üzerine düştü.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz yıl bir intihar olayı ile gündeme gelen Podium AVM’de ikinci intihar şoku yaşandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Balışeyh’in Kılevli köyü nüfusuna kayıtlı F.Z (16) henüz kesinlik kazanmayan bir nedenden dolayı AVM’nin balkonundan düştü. Otoparkta bulunan aracın üzerine düşen F.Z, ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden F.Z’nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve halen yaşam tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından akıllara yaklaşık 2 yıl önce 16 yaşındaki Dilan Adlin’in intihar ettiği olayı getirirken, koyla ilgili bir zafiyetin söz konusu olup olmadığı araştırılıyor. Emniyet güçleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x