Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Merdiven Çıkma Aparatı Ne İşe Yarar?

Merdiven Çıkma Aparatı Ne İşe Yarar?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Zorlukla yürüyen veya hiç yürüyemeyen engelli, yaşlı ve hastaların merdiven inip çıkmasını sağlayan cihazlar paletli ve pilli cihazlardır. Aküden aldığı enerjiyi motorlara oradan da paletlere iletir ve merdiven inip çıkma işlemi gerçekleşir. Bunları çok hızlı bir şekilde yapmak için bu cihazları satın alarak başlamanız gerekir.

İki tip merdiven çıkma ve inme cihazı vardır. Birinci tip cihazlarda, kişi cihazın koltuğuna oturur, emniyet kemeri takılır, cihaz arkaya yatırılır. Daha sonra cihaz çalıştırılır ve kişi kürekler kullanılarak merdivenlerden yukarı veya aşağı hareket ettirilir.

Diğer iniş ve çıkış cihazları türleri, daha doğrusu, yürüme kabiliyetini tamamen kaybetmiş kişiler için akülü tekerlekli sandalye kullanıcıları için tasarlanmış modellerdir. Bu tip cihazda elektrikli tekerlekli sandalye kullanıcısı sandalye ile birlikte indirilip kaldırılabiliyor. Yani inme ve çıkma sürecinde tekerlekli sandalyeden cihaza geçilmeden merdivenler direkt olarak tekerlekli sandalye ile çıkılır veya inilir. Ayrıca merdiven çıkan el arabası ürünleri de son derece kullanışlıdır.

Merdiven Tırmanma Cihazları

Engelliler için merdiven asansörü ve iniş merdiveni fiyatları, farklı marka ve ekipman yöntemlerine göre farklılık gösterecektir. Bu nedenle kesin sayıda ödül atamak mümkün değildir. Ama Mec Çözüm gibi biz de bu cihazları siz değerli müşterilerimize en uygun fiyat ve taksit seçeneği ile vereceğiz diyebiliriz.

Engelli Yaşlılar İçin Asansör

Yaşlı, hasta ve engelli erişim sistemleri arasında merdiven asansörleri de oldukça popüler ve kullanımı kolay iletim sistemleridir. Merdiven asansörünün çalışma şekli şu şekildedir: “Bu palet takımı üzerinde merdiven kulplarına ve koltuğa takılan ray takımı ve elektrik motor üniteleri aşağı yukarı hareket etmektedir.

Merdiven asansörleri, binanın mimari yapısında herhangi bir fark yaratmadan direkt olarak merdiven korkulukları üzerine monte edilmektedir. Daire içindeki merdivenlere veya dubleks daireler arasındaki merdivenlere uygulanır. Bu cihazların tasarımı sayesinde döner basamaklarda da rahatlıkla kullanılabilirler.

Bu tip koltuklu merdiven asansörü asansörsüz binalarda veya apartman merdivenlerinde kullanılmalıdır. Buna ek olarak, metod servisimiz merdiven tırmanıcıların bakım ve onarımını da sağlamaktadır.

Engelli Asansörü

Tekerlekli sandalyeli kişilerin merdivenleri en kolay ve güvenilir şekilde inip çıkmasını sağlayan engelli merdiven asansörleri, farklı marka ve modellerde ve farklı fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunulan araçlardır. Engellilerin hayatın her alanında aktif olmalarına olanak sağlayan basamakların bariyerini aşmayı kolaylaştırır. Son derece taşınabilir olan bu cihazlar, basamak engelini aşmak amacıyla geliştirilmiştir. Modeline göre birkaç parçaya ayrılabilen ve bagajda kolayca taşınabilen engelli merdiven çıkma aparatı ile ulaşılması zor olan basamaklar artık engel olmaktan çıkıyor.

Tekerlekli sandalye mağazası, fonksiyonel ve teknolojik engelli erişim cihazları ile daha uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla tekerlekli sandalye kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Genel olarak Mec Çözüm sitesinde engelli merdiven tırmanıcı, el arabası merdiven asansörleri ve merdiven asansörleri ile ilgili her şeyi bulabilirsiniz.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x