Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Moto Kurye’nin Yeni Adresi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Moto Kurye olarak hizmet alanımızı her geçen gün genişletiyoruz. İstanbul kurye hizmetlerimiz sadece merkez ilçeleri değil İstanbul’un tüm ilçelerini kapsıyor. Tüm ilçelere ve İstanbul içinde olan tüm adreslere kısa sürede paketlerinizi teslim ediyoruz. Bu konuda sadece kendimize değil, kullandığımız araçlara, ekibimize ve tecrübelerimize de güveniyoruz.

Moto kurye avantajı ve güvencesi ile kısa sürede paketlerinizi istediğiniz yere gönderebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ekibimiz ile iletişime geçmek ve ardından adresinize gelen ekip arkadaşımıza paketinizi teslim etmek. Bu aşamadan sonraki işlemler ile biz ilgileniyor ve kısa sürede istediğiniz adrese paketinizi teslim ediyoruz. Güvenli ve profesyonel olduğu kadar birçok kaliteli hizmetten de yararlanmak istiyorsanız gecikmeden çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

İstanbul’da Yetişmeyen Paket Derdine Son!

Sunduğumuz hızlı kurye hizmeti ile İstanbul trafiğine de çözüm getiriyoruz. Yetişemeyeceğini düşündüğünüz tüm paketleri yetiştiriyor üstelik bütün aşamalardan sizi haberdar ediyoruz. Adresinizden kuryelerimiz tarafından teslim alınan paketleriniz, kısa sürede alıcı adrese ulaştırılıyor.

İstanbul içinde yaka, adres, ilçe ve semt fark etmeksizin en güvenli, sorunsuz ve kaliteli hizmet almak herkesin hakkıdır. Bu hakkın farkında olarak hazırladığımız paketlerimizden kısa sürede yararlanabilirsiniz. Ekip arkadaşlarımız ile iletişim kurduktan kısa bir süre sonra kuryemiz adresinize gelmektedir. Evden eve, ofisten ofise ya da farklı mekanlardan farklı adreslere fark etmeksizin tüm kurye ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz.

Son Dakika Çıkan Kurye İhtiyaçlarınızda Da Yanınızdayız!

Tüm gün çalıştınız ve mesai bitmek üzereyken göndermeniz gereken paketi mi hatırladınız? Çalışma saatleri bitmek üzere ve siz paketi nasıl ulaştıracağınızı bilmiyor musunuz? O halde https://motokurye.com.tr/ adresine girerek ya da 0544 795 89 09 numaralı telefonu arayarak ekiplerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Çok kısa bir an içerisinde adresinizden paketinizi teslim alacak ve kuryenizi teslim edeceğiz. Gece kuryesi ve acil kurye gibi seçeneklerimiz ile günün her saati müşterilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye odaklanıyoruz. İstenilen saatte, istenilen yere profesyonel ve deneyimli kuryelerimiz tarafından paket teslimi yapılmaktadır. Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası’nda profesyonel hizmet vermeye devam eden bir kurye ve dağıtım şirketiyiz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x