GündemManşet

Meşhur ASPAVA hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale’nin yeni damak tadı Meşhur ASPAVA, Yeni Mahalle Plevne Caddesine düzenlenen program ile dualarla açıldı.

 

GENİŞ KATILIM

Yeni Mahalle Plevne Caddesi Dileknur Apartmanı Numara 31’de açılışı yapılan Kırıkkale’nin yeni damak tadı Meşhur ASPAVA’nın açılışına, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, Yahşi Medya Meyda Başkanı Kadir Yahşi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta İşletme sahipleri Savaş Akbay ve Orhan Akbay,  Pide ve kebap çeşitleriyle tüm Kırıkkale’ye en iyi hizmeti gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

 

DESTEK VERMELİYİZ

Açılıştan önce bir konuşma yapan Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, “Bu iki kardeşin açmış olduğu bu işletmeye destek vermeliyiz. Kendilerinin kazançları çok iyi olur inşallah. Şu anda bulunduğumuz caddemize işletmeler önem vermeye başladı ve caddemiz hızla yeni işletmelerle güzelleşiyor” şeklinde konuştu.

 

İKRAMLARDA BULUNULDU

Yeni açılan Meşhur ASPAVA, işletmesinin Kırıkkale’ye hayırlı olmasını dileyen Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu ise, işletme sahiplerine yeni bir işletme kazandırdıkları için teşekkür etti. Açılışın ardından Meşhur Aspava işletmesi misafirlere pide ve kebap çeşitlerinden ikram etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x