Gündem

Meteoroloji uyardı! Yağışlar geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre Kırıkkale’de bugün itibariyle hava sıcaklıkları tekrar düşmeye başlıyor. 6 Aralık’ta (bugün) gün içerisinde en düşük hava sıcaklığı 7 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olarak belirlendi.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale’de akşam saatlerine doğru puslu bir havanın olması bekleniyor. Uzmanlar tarafından gece geç saatlerin de ise Kırıkkale’de yoğun bir sis olacağı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde yazdan kalma sıcaklıklar yaşandı. Kırıkkale’ye uyarılarda bulunan uzmanlar, bu haftanın ortalarına doğru tekrar sıcaklıkların düşeceğini açıkladı. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte çarşamba günü öğle saatlerinden sonra yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre bugünden itibaren başlayarak cumartesi (9 Aralık) gününe kadar nem oranı yüzde 96 olarak belirlendi. Uzmanlar yaşanabilecek doğa olaylarına karşı Kırıkkaleli vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Otomatik taslak – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu