Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

MHP 3 ilçe adayını daha belirledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kırıkkale Merkez ve Sulakyurt belediye başkan adaylarını resmi olarak açıklanmasının ardından, 3 ilçenin belediye başkanını daha duyurdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kırıkkale Merkez ve Sulakyurt belediye başkan adaylarını resmi olarak açıklanmasının ardından, 3 ilçenin belediye başkanını daha duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre MHP’nin Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin, Balışeyh adayı Mustafa Şen ve Yahşihan adayı Osman Türkyılmaz oldu.

YARAR VE BİLDİK AÇIKLANMIŞTI

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri için partilerin adayları belli olmaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim Komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayı sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylığı kesinleşen belediye başkan adayları duyuruldu. MHP genel merkezi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın, Sulakyurt Belediye Başkan adayı mevcut başkan İsmail Bildik’in aday olduğunu duyurmuştu. Daha önceden adaylığı kesinleşen Yahşihan İçesi Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ın ismi de resmi olarak açıklandı.

BAHŞILI’DA BİŞKİN, BALIŞEYH’TE ŞEN

MHP’nin adayını belirlediği ilçeler arasında Kırıkkale’nin ilçeleri Bahşılı ve Balışeyh’te yer aldı. Bahşılı’da eski Belediye Başkanlarından Halil İbrahim Bişkin’in aday olduğu duyurulurken, Balışeyh İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa Şen oldu. MHP’nin açıkladığı son isimlerle birlikte adaylığı kesinleşen başkan adayı sayısı 5’e yükseldi. Keskin, Karakeçili, Çelebi, Delice ilçesi ile Hacılar ve Çerikli Kasabaları adaylarının da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x