Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

MHP Bahşili Yönetiminden Bişkin İstifası

MHP Genel Merkezi tarafından Bahşılı Belediye Başkan Adayı olarak Halil İbrahim Bişkin'in açıklanması ilçe yönetiminde istifalara neden oldu. İlçe Başkanı Hasan Çağlayan ve yönetimi Bişkin kararına tepki göstererek istifa ettiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Genel Merkezi tarafından Bahşili Belediye Başkan Adayı olarak Halil İbrahim Bişkin’in açıklanması ilçe yönetiminde istifalara neden oldu. İlçe Başkanı Hasan Çağlayan ve yönetimi Bişkin kararına tepki göstererek istifa ettiler.

MHP’nin Bahşili’da Halil İbrahim Bişkin’i aday göstermesi ilçe yönetiminde istifalara neden oldu. İlçe Başkanı Hasan Çağlayan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı açıklama da Bişkin’i kabul etmediklerini belirterek istifa ettiklerini belirttiler. MHP Bahşili İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Aday Adayı Dağıstan Bilgiç’de yaptığı açıklamada bu karardan sonra MHP ile bir bağlarının kalmadığını söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x