Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP den Ak Partiye ittifak ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP, BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’IN KATILIMI İLE YAPILACAK MİTİNGE GENİŞ KATILIM SAĞLAYACAK

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, merkez ilçe Başkanı Yaşar Erdal ve yönetim kurulu üyeleri, Ak parti il Başkanı Nuh Dagdelen’i Ak parti il başkanlığında ziyaret etti. Diğer taraftan daha önce iptal olduğu şeklinde söylentiler çıkan Ak Parti mitinginin Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacağı bildirildi.

 

AK PARTİ MİTİNGİNE DESTEK

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, 12 Haziran da gerçekleştirilecek Ak parti mitingi öncesi Cumhur İttifakı olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi. Cumhur İttifakının gereklerini yerine getirmek adına bütün gayretlerini sahaya yansıtmaya kararlı olduklarını vurgulayan Başkan Baloğlu “MHP, ittifak ortağımız olan Ak Parti’nin mitingine gereken ilgi ve alakayı göstereceğiz. Cumhur İttifakının başarısı ve devamında sistemin düzenli çalışması açısından partimiz olarak hassasiyet göstermeye devam edeceğiz. Mevzu vatan ise geresi teferruattır” diye konuştu.

 

BAŞBAKAN YILDIRIM MİTİNGE KATILACAK

Ak parti il Başkanı Nuh Dağdelen ise 12 Haziran’da Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan mitinge yoğun bir katılım beklediklerini ve MHP il Başkanı ve yönetim kurulunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ramazan ayı içerisinde seçim çalışması yapmanın zorluklarını da dile getiren Başkan Dağdelen, “Ramazan’ın bereketi ve manevi hazzı bizlere güç kuvvet veriyor. Dolayısıyla ülkemize hizmette bir adım geriye atmıyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Sabır
Sabır
11 Haziran 2018 00:57

Oy moy yok

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x