Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

Kırıkkale kilit nokta oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti iktidarında Kırıkkale’nin ulaşımdaki kazanımları sıralayan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yeni yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Milletvekili Can, yapılan çalışmalarla birlikte Kırıkkale ülke ulaşımında kilit nokta konumuna geldiğini kaydetti.

 

KÖY YOLLARINA SICAK ASFALT

Kırıkkale-Ankara arasında, Kırıkkale-Kayseri, Kırıkkale-Samsun güzergahlarında bölünmüş yol çalışmalarının tamamlandığına dikkat çeken Ak Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale’de 150 km köy yolunu sıcak asfaltla tanıştırıldığını 150 KM’lik köy yolunun sıcak asfaltla tanıştırılmasının çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Milletvekili Can, bu çalışmanın Kırıkkale tarihinde bir ilk olduğuna vurgu yaptı.

 

YENİ PROJELER

Kırıkkale-Kalecik kavşağı, üniversite kavşağı ve sanayi kavşağına alt geçitler yapılacağını müjdeleyen Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, alt yapı projelerinin ihalesinin kısa zaman içerisinde yapılacağını vurguladı. Ak Parti Milletvekili Can bu 3 projenin bat-çık sistemi ile yapılacağını kaydetti. Milletvekili Can, Ankara-Sivas hızlı tren hattının yanında Kırıkkale-Delice-Samsun, Kırıkkale-Delice-Kayseri yollarının yapılacağını sözlerine ekledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
m ali
m ali
11 Haziran 2018 20:21

seçim atmosferi ne kadirmis eve iyiki seçim varda siyasiler bizleri basınla ve ankara kodlu veistanbul kodlu telefonla devamlı ariyorlar…

mehmet
mehmet
10 Haziran 2018 22:57

BEN KIRIKALE’DEN GÖÇ EDELİ 15 YIL OLDU.ANCAK İKTİDAR KURBANI BİR İL VAR KARŞINIZDA.ŞUNU İFADE ETMEK İSTERİM.HEP AYNI PARTİ AMA KIRIKKALE AYNI.RAMAZAN CAN VE DİĞERLERİ HİÇ BİR İŞ YAPAMADILAR BUNCA YIL VE HALEN MİLLETVEKİLİ ADAYIDIR.BİZİM KIRIKKALEDE RTE SEVENLERLE DOLU.BİRİDE BEN AMA ARTIK ADAMINA GÖRE OY KULLANMAMIZ GEREKLİ.KIRIKKALE İYI BİR KONUMDA VE ORTADA UĞRAK BİR İL DİYOR.DÜZGÜN BİR HALK EKMEK FABR YOK.ZATEN YOKSUL BİR İL.BELEDİYE OTOBÜŞ İŞLETMESİ YOK.HASTANELER ŞEHİR DIŞINDA.İTFAYE ŞEHİR DIŞINDA.AĞAÇLANDIRMA YOK.HASTANESİ VE DEVLET ,ÜNİVERTİSTE AMA DÜZGÜN DOKTOR YOK.SÜREKLİ ANKARAYA SEVK.KIRIKKALE DE BİROKRASİ DİYE BİRŞEY YOK DENETİM YOK.ALLAHA EMANET İL.ANCAK ÜST DÜZEY BİRİ GELİRSE ÇEKİ DÜZEN VERİLİYOR.MEZARLIKLAR DERE BAYIR.BİR MERDİVEN YOK.SULAR KESİK YADA AZ AKMAKTADIR.PARK VE LAMBA YAPMAKLA OLMAZ.AŞEVİ UYGULAMASI NEREDE.BELİDİYE TIP VE SAĞLIK EVDE BAKIM HİZMETLERİ NEREDE.YA DAHA ÇOK ŞEY VAR.İFADW ETTİĞİM GİBİ BEN KOYU AKP LİYİM ASLA AMA ASLA RAMAZAN CAN VE BERABERİNDEKİLERİNE OY VERMEM VE RTE DA BUNLARİ NASIL ADAY GÖSTERİYOR.KIRIKKALE NE HALDE SANKİ SN RTE BUNU GÖRMÜYOR.ZATEN BEŞİR ATALAYDA BİSEY YAPMADI.KOSKOCA ASKERİYE GİTTİ.SESİZ KALDILAR.ESNAF KAN AGLIYOR.İSTİHDAM YOK.KIRIKKALE HALKI YA GÖÇTE YADA GURBETTE.AKP MİLLETVEKİLLERİ KIRIKKALE İÇİN BİŔŞEY YAPMADI.RTE HARİÇ.İNŞALLAH BUNU YAYINLARSINIZ BUNUDA O MİLLETVEKİLLERİ GÖRÜR.KIRIKKALE 300 BİN NÜFUSLUNYER ORTALAMA.İYİ AKŞAMLAR

Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x