GündemKırıkkaleManşet

MHP farkını gösteriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından bayramın ikinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende konuşma yapan MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer,  “Parti olarak Kırıkkale’de farkımızı gösteriyoruz” dedi.

 

TEK TEK BAYRAMLAŞTILAR

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü diğer siyasi partilerde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nde de bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti toplantı salonunda gerçekleştirilen programa,  MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Başta Olmak Üzer, İl Başkanı Erdal Baloğlu, sivil toplum kuruluşu başkanları ve temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen bayramlaşma töreninde Milletvekili Göçer ve İl Başkanı Baloğlu programa katılan partili ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaştılar.

 

KIRIKKALE SAHİPSİZ OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ

Törende bir konuşma yapan MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Bayramlar birlik beraberliğin hoş görünün yaşandığı günler olduğunu söyledi,  Göçer Yaptığı konuşmada, “Tüm Türk İslam aleminin bayramı kutlu olsun Doğu Türkistan’da yaşayan soydaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. Yoğun bir ramazan ayı geçirdik il yönetimimiz partimizi temsil etmek adına Kırıkkale ile birlikte olduk MHP 2007 seçimlerinin ardından bir vekil çıkardı aldığımız olumlu tepkiler bizi mutlu ediyor. Farkı göstereceğiz diye söylemiştik 13 yıldır sadece Cuma günleri vatandaşı karşısına dikerek olmuyor. Biz her zaman burada olacağımızı söylemiştik verdiğimiz sözü tutarak 8 ilçe 2 belde 30 mahallede MHP’nin var olduğunu göstereceğiz hiçbir hizmet yapmadan 4 yılda bir gelen olmayacağız demiştik. Bir olarak Kırıkkale’nin sorunlarını TBMM’de dile getireceğiz 13 yıldır memur, işçi zulüm gördü bu tür zihniyet olanları siyasi görüşlerinden Kamu sen üye olanları görevden alanları kendine çeki düzen vermesi ve Kırıkkale sahipsiz olmadığını göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

BİZ MİLLET İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

Gündemin yoğun olduğunu ifade eden Göçer, “Gündem yoğun koalisyon görüşmeleri devam ediyor. AKP PKK’nin uzantısı olan partiden uzak duruşa biz her zaman varız kırmızı çizgi denilen konu PKK ile Anlaşma yapan AKP’nin o partiden uzak olmasıdır her seferinde bakıyoruz MHP ye oyu nasip olmayan insanlar MHP kaçıyor diye algı operasyonu yapılıyor. MHP hiç bir şeyden dün olduğu gibi bugünde kaçmıyor MHP’nin üzerinden kimse kurban kesemez MHP var olduğundan bu tarafa ülke için var olmuştur bundan sonraki süreçte CHP AKP koalisyonu hızlanıyor biz ana muhalefet olarak devam edeceğiz olmasa millete gideriz biz olası bir erken seçime hazırız.  AKP almış olduğu oyun 200 vekilini bile alamaz ülke geneli 20 vekili çok az bir oyla kaybettik.  Birlik beraberliğimizi koruyarak biz millet için gece gündüz çalışmaya hazırız ayın 23’den sonra her şey netleşecek” diye konuştu.

 

HEPİNİZ ELİNİZDEN GELİNİN EN İYİSİNİ YAPTINIZ

İl Başkanı Erdal Baloğlu ise bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada ,”Ramazan ayı içerisinde kimsesizlerimiz, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve muhtaçlarımızla olan sıcak ilişkilerimize devam ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bu konuda MHP teşkilatı üzerine düşen görevi mübarek Ramazan ayı içerisinde yerine getirdi. 3 aylar içerisinde parti çalışmalarında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu süreç içerisinde hepiniz elinizden gelinin en iyisini yaptınız. Sorumluluklarınızı yerine getirdiniz” ifadelerini kulandı.

 

KIRIKKALE’NİN MENFAATİ İÇİN VARIZ

Baloğlu yaptığı konuşmada, “İl kongresinde sonra yaptığımız ilk toplantıda MHP’nin sesini ve muhalefetin tek başına iktidar olmayacağına ve etkili bir muhalefetin olması gerektiğini, bu seçimlerin bizim için önemli olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Son 1 ay içerisinde MHP’nin burada bir milletvekilinin olması Kırıkkale’deki dengeleri değiştirdi. Herkes istediği gibi yaptım oldu politikasını yerine getiremiyor. MHP Kırıkkale’nin menfaati olan her türlü olayda fikrini beyan edecektir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu