Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP gövde gösterisi yaptı

31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde MHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olan Harun Ulusoy’a, MHP Milletvekili Halil Öztürk, MHP’li belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde MHP’den Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olan Harun Ulusoy’a, MHP Milletvekili Halil Öztürk, MHP’li belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MİTİNG GİBİ HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk beraberinde Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Ülkü Ocakları Başkanı Oğzuhan Akpınar, parti mensupları ve çok sayıda vatandaşla birlikte MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a adaylığı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

kirikkale-uretken-belediyecilikle-tanisacak2.jpg

Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık Zafer Caddesini takiple 611.Sokakta bulunan Başkan adayı Ulusoy’un seçim bürosuna geçti. Katılımın yoğun olması nedeniyle ziyaret cadde de yapılmak zorunda kalındı. Adeta mitingi andıran ziyarette katılımcılar MHP’nin Belediye Başkanı Adayı Ulusoy’a hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

kirikkale-uretken-belediyecilikle-tanisacak3.jpg

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün aday adaylık sürecinin başından itibaren kendisine destek verdiğini hatırlatan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy “Sürecin başından bu tarafa hiç bir şey kısıtlamadan güçlü bir destek veren ve destek veren Milletvekilimize teşekkür ediyorum. Kırıkkaleli hemşehrilerimize hizmet etmek için bir yola çıktık.”

kirikkale-uretken-belediyecilikle-tanisacak4.jpg

“Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çok çalışacağız, birlikte başaracağız. 31 Mart tarihinde de üç hilali belediyemizin surlarına dikeceğiz. Ertesi günde mazbatamızı Genel Başkanımız Bilge lider Devlet Bahçeli’ye takdim edeceğiz. Tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimden destek istiyorum” diye konuştu.

KIRIKKALE’MİZE HAYIRLI OLSUN

Hayırlı olsun ziyaretinde konuşan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk “Belediye başkanı arkadaşlarımızla beraber bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirelim dedik. İşin esası ben çok büyük bir kalabalığa gerek yok dedim ama bizim gideceğimizi duyan herkes Cumhuriyet Meydanı’na gelmiş, Allah onlardan razı olsun.”

9898.jpg

“Görüyorum da her taraf dolu. Allah bereketini artırsın. Burada çok değerli belediye başkan aday adaylarımız var, Kırıkkale Belediye Başkan Aday adayımız Bahadır Karayel’de var kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkan Adayımız Harun Ulusoy’un adaylığı partimize, kendisine ve Kırıkkale’mize hayırlı uğurlu olsun” ifadesini kullandı.

kirikkale-uretken-belediyecilikle-tanisacak5.jpg

KAZANAN KIRIKKALE OLACAK

Kırıkkale Belediyesinin en son 2004 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçtiğini hatırlatan Milletvekili Öztürk “O günden bugüne belediyeyi biz bir türlü alamadık. Aradan 20 yıl geçmiş. Aradan geçen 20 yıl sonra Kırıkkale Belediyesini Milliyetçi Hareket Partisi ile buluşturmak istiyoruz. Burada siz değerli dava arkadaşlarımın ve hemşehrilerimin büyük bir özveriyle çalışarak bu süreçte bizlere katkı vereceğine hiç şüphe etmiyorum. Bütün inancımla sizlere çok güveniyorum.”

kirikkale-uretken-belediyecilikle-tanisacak6.jpg

“31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ne Kırıkkale Belediyesini kazandırmaya var mıyız? Bizler de, parti teşkilatlarımız, ülkü ocaklarımız ve yan kuruluşlarımızla birlikte özellikle Hanımefendiler sizlerle birlikte 15 Mayıs’ta olduğu gibi 31 Mart’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ni taçlandıracağız ve Kırıkkale Belediyesini MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız. Kırıkkale’de il belediyesini alacağız, sonra mevcut belediyelerimiz Yahşihan, Sulakyurt, Karakeçili ve Hacılar Belediyesini yeniden alarak aralarına diğer ilçeleri de dahil edeceğiz. Hep beraber 31 Mart’ta Kırıkkale genelinde sürpriz yapacağız ve kazanan Kırıkkale olacak, Kırıkkaleli olacak” dedi. MHP’li Belediye Başkanları da Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Harun Ulusoy’a hayırlı olsun temennilerinde bulunarak çalışmalarında başarılar dilediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x