Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Kırıkkale’de satışını yapacaktı ama yakalandı

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda bir otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda bir otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Karakeçili İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda ekipler, şüphelilerin Ankara’dan Kırıkkale’ye uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaştı.Ekipler takibe aldıkları otomobili ilçeye bağlı Kalankadı Mevkisinde durdurdu.
Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, “Galara” diye tabir edilen 1320 uyuşturucu hap ele geçirildi.
Ekipler olayla ilgili olarak U.Ş., S.Z. ve B.Y. isimli 3 şüpheliyi gözaltına aldı.Şüphelilerden B.Y. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden S.Z. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, U.Ş. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x