Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

“MHP iktidarını müjdeleyecek”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“MHP iktidarını müjdeleyecek”
Bugün Diva Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan İl Kongresi münasebetiyle bir açıklama yapan MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “İktidara yürüyüşümüzün Kırıkkale’deki son adımı olan il kongremizin birlik berberliğimizin pekiştiği, iktidarımızı müjdeleyen gün olmasını dilerim” dedi. Göçer, yaptığı açıklamada, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

ÜLKÜCÜLÜK BİR HAYAT NİZAMIDIR
Ülkücülüğün bir hayat nizamı olduğunu dile getiren Göçer, bütün güzelliklerin ve doğrulukların bu tabir içerisinde olduğunun düşünüldüğü vakit onun gereklerinin de yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. İnsanların birbirini sevmesinin Allah’ın emri olduğunu vurgulayan Göçer, şunları kaydetti: “Ülkücüler, sağduyusu yüksek insanlardır.  Samimiyete, milletin birlik ve beraberliğini korumaya, Ülkücü Hareketi temsil etmeye, kardeşlik hukukunu korumaya, nefsini ayaklar altına almaya yemin etmiş Ülkücü kardeşlerim, bugün verecekleri oylarıyla partimizi iktidara taşımanın bir basamağını daha gerçekleştirmiş olacaklar. Tüm delegelerimize, partililerimize, Kırıkkale halkına ve Türk Milletine şimdiden hayırlı olsun” dedi.

TEK ADAY BALOĞLU
Ülkücü hareketin bugünlere nasıl geldiğini anlamak için geçmişin unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Göçer, davaya gönül verenlerin bu yöntemle çalışması gerektiğini kaydetti. Göçer, Ülkücülerin şehit vermiş bir geçmişin temsilcileri olduğunu belirterek, “Siz isterseniz Allah’ın izniyle her şeye muktedirsiniz, yeter ki nefsinize esir olmayın. Yeter ki büyüklüğü kendinize yakıştırın. Bu kongreler kaybedeni olmayan kongreler olsun. Bu kongreler kapışmaya sahne olmasın, yarışmaya sahne olsun. Bir bayram havasıyla, edasıyla bu kongre salonlarından çıkalım” diye konuştu. Kendisinin milletvekili aday adayı olduğunu, bu yüzden de kongrede aday olmayacağını belirten Göçer, İl Başkanlığı için tek adayın eski Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu olduğunun da altını çizdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu