Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP İl Başkanı Baloğlu’ndan Öğretmen Günü Mesajı

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayımladı Erdal Baloğlu: yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Başöğretmenlik ” unvanının kabul edildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından beri her yıl ‘ Öğretmenler Günü ’ olarak kutlanmaktadır.’'dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayımladı Erdal Baloğlu: yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Başöğretmenlik ” unvanının kabul edildiği 24 Kasım tarihi, 1981 yılından beri her yıl ‘ Öğretmenler Günü ’ olarak kutlanmaktadır. ’dedi.

BAŞARININ ANAHTARI DURUMUNDADIRLAR

 Baloğlu, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk “ Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır ” sözüyle öğretmenlerimizin, geleceğimizin inşa edilmesinde ne denli önemli bir görev üstlendiklerini çok açık bir şekilde ortaya koyarak öğretmenlerimize tarihi bir görev ve sorumluluk vermiştir. Öğretmenlik; büyük fedakârlık ve özveri göstererek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlarımıza hazırlayan, gücünü sevgiden alan, emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Her zaman, her koşulda bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması aşamasında çok önemli bir role sahip olan öğretmenlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin ve başarının anahtarı durumundadırlar. Bizler de “ Bana bir harf öğretenin, 40 yıl kölesi olurum. ” anlayışıyla ülkemizde eğitim öğretim veren saygıdeğer öğretmenlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da tüm öğretmenlerimizi ve eğitimi, bütün imkanlarımızla desteklemeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimize yön veren, bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan tüm öğretmenlerimizin gününü tebrik ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hain terör saldırıları sonucu şehit düşen öğretmenlerimizi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x