Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

MHP Merkez ilçe Canöz’e emanet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Merkez ilçe Canöz’e emanet - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMeclis Üyesi Halit Tufan’ın istifa etmediği gerekçesiyle aday olamadığı MHP Merkez ilçe kongresine tek listeyle giren İlyas Canöz, MHP’nin yeni merkez ilçe başkanı oldu. Gergin anların yaşandığı kongrede 450 delege oy kullandı.

GERGİN ANLAR YAŞANDI
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale Merkez İlçe Kongresi Kızılkanat Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 2 liste halinde girilmesi beklenen kongrede Belediye Meclis Üyesi Halit Tufan Parti tüzüğü gereği istifa etmediği için adaylığı kabul edilmedi. Kongreye İlyas Canöz’ün başkanlığını yaptığı tek liste halinde girdi. Divanın oluşmasının ardından önergeler ve dilecekler değerlendirildi. Halit Tufan’ın aday olmasında sakınca olmadığını iddia eden partililer ile diğer partililer arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

MHP Merkez ilçe Canöz’e emanet - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriZOR BİR GÖREV
Kongre divanı tarafından Tufan’ın adaylığı kabul edilmezken, tek liste halinde seçimlere geçildi. 450 delegenin oy kullandığı kongrede İlyas Canöz Merkez İlçe başkanı olarak seçildi. MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen İlyas Canöz teşekkür konuşması yaptı. Canöz “2012 yılında yapılan MHP il kongresinde yönetim kuruluna girdim. Bu tarihten  sonra  teşkilatın tarafıma verdiği bütün görevleri layık ile yerine getirdim. Şimdi sizlerin ve yönetici arkadaşlarını destekleri ile ilçe başkanı oldum. Zor bir görev, ama biz ülkücüler her zaman zor göreve talip olanlardan olduk” diye konuştu.

MHP Merkez ilçe Canöz’e emanet - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİŞTE YENİ MHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ
Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Yönetim  kurulu Hasan Metin, Emin Durmaz, H. Hüseyin Demirel, Alperken  Akdemir, İdris Ulukaya, Ferhat Pullu, Mehmet Demirel, Mustafa Aydın, Caner Çağlar, Ercan Tanrıbuyurdu, Bedirhan Çağlar, M.Koray Altuner, Hanifi Atmaca, Bekir Varşlı, Kadir Keskin, Nazır Koç. Yapılan kongreye MHP il ve ilçe teşkilatları,STK temsilcileri ve çok sayıda partililer katıldı. Kongrede Kırıkkale Belediyesi eski Başkanı Mustafa Pekdoğan, eski Milletvekili adaylarından İdris Karabuş, Av. Abdullah Pekgöz gibi isimler söz alarak seçilecek olan yönetime başarılar dilediler.


MHP KIRIKKALE MERKEZ İLCE KONGRESİ paylaşan:


Av Abdullah Pekgöz paylaşan:

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu