Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP’de Bildik tekrar aday

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’DE İLK BELEDİYE BAŞKANI ADAYI BELLİ OLDU

Aday adayı müracaat süreci başlayan Milliyetçi Hareket Partisinde mevcut belediye başkanlarının da durumları netleşmeye başladı. Genel merkezle istişareler sonucunda Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’in 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden MHP’nin adayı olduğu kesinleşti.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI

Yerel yönetimler seçimleri için geri sayım sürerken partilerdeki hareketlilikte gün geçtikçe artıyor. Aday adayı müracaat süresini başlatan MHP’de aday adayı sayısı her geçen gün artarken, mevcut belediye başkanlarının da durumları netlik kazanmaya başladı. MHP’nin Kırıkkale’deki mevcut başkanlarından Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik’in 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde yeniden MHP’nin adayı olduğu açıklandı. Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Bildik’in yeniden aday olduğunu MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu duyurdu.

GENEL MERKEZ BELİRLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu yaptığı açıklamada Sulakyurt ilçemiz için gece gündüz çalışan Değerli Belediye Başkanımız İsmail Bildik ile 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde de beraber olacağız dedi. Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini kazanan Sulakyurt Belediye başkanımız İsmail Bildik, MHP Genel Merkezi ile yapılan istişareler neticesinde tekrar adayımız olmuştur. Kendisine inancımız tamdır. Belediye Başkanımıza başarılar diler yeni dönemde aynı şevk ve üretkenlikle çalışmalarına devam edeceğinden şüphemizin olmadığını ifade etmek isterim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x