Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Önemli olan Kırıkkale’nin sevgisini kazanmaktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği görevinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Dr.M.İlker Haktankaçmaz için veda yemeği düzenlendi.

 

8 DAKİKALIK SUNUM YAPILDI

Özel bir işletmede düzenlenen veda yemeğine il protokolü, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit yakınları katıldı. Valimiz Dr.M.İlker Haktankaçmaz’ın, ilimize gelişinden itibaren yaptığı çalışmalardan ve ziyaretlerden kısa kesitler verilerek oluşturulan 8 dakikalık sunu Vali Haktankaçmaz’a ve katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Programın açılışında konuşan ve katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden Vali Yardımcısı Osman Akbaş, bu veda konuşmasını yapacak olmasının zor bir görev olduğunu söyledi.

 

KIYMETLİ PROJELER HAYATA GEÇTİ

Vali Yardımcısı Akbaş “ Sayın Valim, göreve başladığınız günden bu yana samimiyetiniz, yakınlığınız ve yol göstericiliğiniz bizlere rahat bir çalışma ortamı sağladı. Sayın Valimizin, uzun yıllar Bakanlık merkez teşkilatında bulunmuş olmaları, bunun yanında akademik çalışmalarının kendine kattığı tecrübe ve birikimle Kırıkkale’de kısa sayılabilecek bir süre dâhilinde, birbirinden kıymetli projeleri hayata geçirmişlerdir. Ayrıca toplumu yakından ilgilendiren sosyal ve kültürel konulara ciddi temas etmeleri yanında, şehitlerimiz ve gazilerimiz söz konusu olduğunda her türlü fedakârlığı ve imkânı seferber etmiş olmaları, Kırıkkale kamuoyunun dikkat ve takdirlerine mazhar olmuştur. Kendileri ile görev yaptığımız 2,5 yıllık süre içerisinde sağlıklı ve huzurlu bir çalışma gerçekleştirdik, bundan dolayı kendilerine şükranlarımı arz ederim. Sayın Valim, her veda aynı zamanda yeni bir başlangıçtır. Uhdenizde var olan birikimlerinizle daha çok uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devletine hizmet ifa edeceksiniz. İnancımız bu doğrultudadır ve tamdır. Yolunuz, bahtınız açık olsun Sayın Valim “ dedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, İlimize yaptığı katkılardan dolayı Vali Haktankaçmaz’a teşekkür ederek bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarı diledi.

 

HERKESTEN HELALLİK İSTEDİ

Vali Haktankaçmaz ise veda ziyaretlerinin en zor anlar olduğunu ifade ederek, “ Görevim esnasında yaptığım her iş Kırıkkale’mizin ve ülkemizin menfaatineydi. Eksiklerimiz veya fazlamız olmuştur, kusurumuz olmuştur, ancak bir kastımız olmamıştır. Bir karar aldıysak bunu tartışarak almışızdır. Doğru bir iş yaptıysak bunun sevabı hepimizindir. Hiç bir işi tek başıma yapmadım, hep birlikte yaptık. Kırıkkale’de görev yaptığım 2,5 yıl dolu dolu geçti. Her anında bir aradaydık, beraberdik. Önemli olan Kırıkkale’nin sevgisini kazanmaktı, inşallah onu da kazanmışızdır “ dedi. Haktankaçmaz, konuşmasının sonunda herkesten helallik istedi. Konuşmaların ardından Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Kurum Müdürleri Vali Haktankaçmaz’a çeşitli hediyeler takdim ederek, vedalaştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x