Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

MHP’de yerel seçim süreci başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019’da yapılması öngörülen Mahalli İdareler Seçimi öncesi 81 ilin il başkanları ile partinin Ankara’daki Genel Merkezinde bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019’da yapılması öngörülen Mahalli İdareler Seçimi öncesi 81 ilin il başkanları ile partinin Ankara’daki Genel Merkezinde bir araya geldi.

81 ilin il başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya Kırıkkale ili ve teşkilatını temsilen MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu katıldı.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK KİTAPÇIĞI

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı Bahçeli’nin açış konuşması ile başladı. MHP’nin gündeme getirdiği ve hazırladığı af teklifi, mahalli idareler seçimi ve Ak Parti ile yapılması muhtemel ittifak konuları toplantının ana gündem maddelerini oluşturdu. Toplantı sonunda il başkanlarına belediye başkan adayları için hazırlanan “Üretken Belediyecilik “ adlı kitapçık dağıtıldı.

İZLENECEK YOL BELİRLENDİ

Genel merkezde düzenlenen toplantının oldukça yararlı, verimli ve bilgilendirici geçtiğini belirten İl Başkanı Baloğlu, ”  Genel Başkanımız Ak Parti ile devam eden ittifak görüşmelerini ve gündemdeki diğer konuları teşkilatlara aktardı, bizleri bilgilendirdi. Partimizin yerel seçimlerde izleyeceği yolu ve çalışmaları bizlerle paylaştı. Mevcut belediyelerimizi korumak ve yeni il, ilçe ve beldelerde seçimi kazanma hedefi doğrultusunda bizlere yol gösterdi.  Bizler de Genel Başkanımızdan aldığımız talimatlar gereği seçim çalışmalarımızı belediye başkan adaylarımızla eşgüdümlü bir şekilde yürüteceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x