Siyaset

MHP’den duvar yazısı paylaşımına tepki

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı Sosyal medya üzerinden duvar yazısı fotoğrafıyla Milliyetçi Hareket Partisini, yöneticilerini ve belediye başkanını hedef alarak, zan altında bırakacak paylaşımda bulunduğunu hatırlatarak açıklamalarda bulundu.  

HABER: YELİZ ERDEM

Abalı açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi kutlu bir dava, binlerce şehidi ve gazisi olan dualı bir hareket olup, sokaklarda duvar yazılarına konu olacak bir hareket asla değildir. Bu Özgül ağırlığı unutacak yazıları ve ithamları kınadığımızı bildirir, herkesin saygı üslubu içinde hareket etmesini ve dikkat etmesini öneririz.

Partimizi alakadar eden konuları sükunet içerisinde halletmeyi varsa hataları düzeltmeyi de biliriz. Milliyetçi Hareket Partisi hiç kimsenin makam, mevki ve kişisel çıkarlarına konu olacak bir hareket değildir. Kırıkkale’mizin bu tür konular ile anılacağına ilişkin kimse kaygı duymasın zira Şehitler diyarı Kırıkkale’miz her zaman devlet ve millet sevdalısı yürekli insanları ile anılacaktır”.

Duvara yazılanların kabulü mümkün olmadığı gibi bu yazının Milliyetçi Hareket Partisinin bir Belediye Başkanına atfedilerek zikredilmesi de kabul edilemez. Siyasi gerilimi artırmak isteyen fitne ve şer odaklarının bir eylemi olabilecek bu yazı herkesi zan altında bırakmıştır. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi ve kadroları bu zan kapsamı içerisinde değildir.

Ayrıca Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz bu tür çirkin mesele ve olayların içinde yer alacak bir kişilik ve siyasi bir figür de değildir. Bu cihetle yapılacak eleştiri ve yazıların saygı ve sevgi çerçevesin de, had sınırlarını aşmadan, somut ve olgunlaşmış konular üzerinden ve hangi camiayı hedef alındığı titizlikle irdelenerek yazılmasını saygıyla ve ısrarla hatırlatırız” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu