Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

MHP’li Başkanlara üretken belediyecilik anlayışı anlatıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi genel merkezi tarafından Antalya’da yeni seçilen belediye başkanları ve il başkanlarını bir araya getirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı toplantıda MHP’li Kırıkkale ilçe ve Kasaba Belediye Başkanları ile İl teşkilatı hazır bulundu. Toplantıda MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı anlatıldı.

KIRIKKALE’DEN BAŞKANLAR KATILDI

MHP’li belediye ve il başkanları Manavgat’ın Side Turizm Merkezi’ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Toplantıya Kırıkkale’den MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’nun yanı sıra Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu katıldı. Toplantıya katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde başarı gösteren belediye başkanlarını ve teşkilat mensuplarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

MİLLETİMİZİN İRADESİNE SAYGI GÖSTERİRİZ

Belediyelerde idari yapılanma, mali yönetim ve Milliyetçi Hareket Partesi’nin üretken belediyecilik vizyonunun anlatıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli “İttifakımızın hamuru temizdir. Cumhur İttifakı kök tutmuştur. Cumhur İttifakı 31 Mart’tan başarıyla çıkmıştır. İstanbul Ankara İzmir büyükşehir belediyelerinin CHP’nin yönetimine geçmesi Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güvensizlik olarak görülmemelidir. Milletimizin iradesine saygı gösteririz. Kötümserliğe gerek yoktur. Soğukkanlı değerlendirmeler yapmak elzemdir. CHP’nin başını çektiği ittifakın oy oranı Cumhur ittifakının aldığı oy oranının çok altındadır. Hiç kimse bize demokrasi dersi vermeye çalışmasın. Biz göreceğimizi gördük, yaşayacağımızı yaşadık; gerekli neticeleri çıkardık” dedi,

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x