Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSon Dakika

Millet İnternetin Başında Bekçi Oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KOSGEB ESNAFLA DALGAMI GEÇİYOR?
Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri KOSGEB’in Nefes kredisi konusunda internet sitesinden esnafı yeterince bilgilendirmediğine dikkat çekerken konuya tepkisini muhasebeciler hiçbir kurumun yardımcı elemanı değildir diyerek ifade etti.

MİLLET İNTERNETİN BAŞINDA BEKÇİ OLDU
“Nefes kredisi sloganıyla 50 bin TL faizsiz kredi verilecek diyerek ekonomik sıkıntıda olan esnafı heveslendirip, müracaat için milleti günlerdir çalışmayan internet sitesi başında bekçi eden KOSGEB lütfen internet sitenizi işler hale getirin. Kredinin Türkiye genelinde 15 bin kişiye verileceğini, krediyi verip vermemekteki kararın müracaat edilen bankanın inisiyatifinde olduğunu, KOSGEB’in sadece kullanılan kredinin faizini karşılamakla yükümlü olduğunu belirtin. Müracaatın ne zaman sona ereceğini lütfen söyleyin. Size müracaat eden esnafa gidin muhasebeciniz işlemlerinizi yapsın demek yerine bilgilendirmede yardımcı olun. Muhasebeciler hiç bir kurumun yardımcı elemanı değil bunu da bilin” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x