Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Milletimize söz verdiğimiz her şeyi yapmak için gece gündüz çalıştık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da “Hemşehri Dernekleri Buluşması” programında yaptığı konuşmada, “Milletimize yapmayacağımız şeyi söylemedik, söz verdiğimiz her şeyi de yapmak için gece gündüz çalıştık” dedi.

KAYNAK: CUMHURBAŞKANLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen, “Hemşehri Dernekleri Buluşması” programına katılarak bir konuşma yaptı.

Ankara’nın, millî mücadelenin merkezi olarak Büyük Millet Meclisine ev sahipliği yapmış bir şehir olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyetimizin başkenti olduktan sonra da bu şehir, Anadolu’nun ve dünyanın cazibe merkezi olmayı sürdürdü. Ankara’nın 15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlık ise nesillerden nesillere aktarılacak bir destan olarak tarihimizdeki şanlı yerini almıştır. Şimdi de Ankara, Türkiye Yüzyılı’nın sembol şehri olmaya hazırlanıyor” değerlendirmesinde bulundu.

“BİZ ASLA İSTİSMAR SİYASETİ YAPMADIK”

“Her fırsatta altını tekrar tekrar çizdiğim gibi, bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz asla istismar siyaseti yapmadık. Hele hele yalan siyaseti asla yapmadık. Milletimize yapmayacağımız şeyi söylemedik, söz verdiğimiz her şeyi de yapmak için gece gündüz çalıştık” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu