Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Milletvekili Önal, MPT-76’yı test etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, MKE Silah Fabrikası’nı ziyaret ederek tezgah başında çalışan işçilerle bir araya geldi.

SİLAH FABRİKASI İŞÇİLERİYLE HASBİHAL

Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, kamu, kurum ve kuruşları ziyaret etmeye devam ediyor. Milletvekili seçildiği günden bu yana kulvarı boş bırakmayan Önal,  sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor, kamu kurumlarını da ziyaret ediyor. MKE Silah Fabrikası’nı ziyaret eden CHP Milletvekili Ahmet Önal, Fabrika Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu ile bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretinde işçilerle hasbihal ederek hal hatır soran Önal, ayrıca Milli Piyade Tüfeği MPT-76’nın üretildiği alanda incelemelerde bulundu.

 

MPT-76’YI DENEDİ

MPT-76’nın üretim aşamaları hakkında fabrika yetkililerinden bilgi alan Önal, ayrıca test atışı yaptı. Test poligonunda MPT-76’yı deneyen Önal, MKE fabrikalarının daha üst düzey silahların tasarımını ve üretimini yapacak kabiliyette olduğunu söyledi. Ziyaretten oldukça memnun ayrılan Önal, işçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x