Spor

Minik basketbolcular heyecana doydu!

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Minikler 3x3 Basketbol Müsabakaları heyecanla sona erdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Minikler 3×3 Basketbol Müsabakaları heyecanla sona erdi.

MADALYALARI VE KUPALARI TAKDİM EDİLDİ
17 Ağustos Spor Salonu’nda kıyasıya mücadelelerin sahne aldığı müsabakalarda, geleceğin yıldız basketbolcuları tüm hünerlerini sergiledi. Fair-play çerçevesinde geçen müsabakalar, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Minik basketbolcuların coşkusu ve azmi, izleyenleri adeta büyüledi. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları takdim edildi.Törende bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, “Minik sporcularımızın göstermiş olduğu performanstan ve fair-play anlayışından dolayı hepsini tebrik ediyorum. Bu turnuvada dereceye giren takımlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.”

ORGANİZASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK
Dereceden ayrı kalan tüm takımlarımıza da teşekkür ediyorum. Sporun her zaman kazananı olduğu bilinciyle, bu tür organizasyonları bundan sonra da devam ettirmeye çalışacağız.” dedi. Kırıkkale’nin minik basketbolcuları, bu turnuvada hem keyifli vakit geçirme hem de basketbola olan ilgilerini geliştirme imkanı buldular. Turnuvanın, Kırıkkale basketbolunun gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanılıyor.

minik-basketbolcular-heyecana-doydu2.jpg

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x