Balışeyh

Balışeyh’te 19 Mayıs konseri

Balışeyh Gençlik Merkezi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Ustalar Topluluğu'nun katkılarıyla Şehit Sezai Ergül İlköğretim Okulu'nda büyük bir katılımla konser düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Gençlik Merkezi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Ustalar Topluluğu’nun katkılarıyla Şehit Sezai Ergül İlköğretim Okulu’nda büyük bir katılımla konser düzenlendi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Konsere, okul müdürleri, öğretmenler ve özel öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Ustalar Topluluğu’nun birbirinden güzel eserleri izleyenleri büyüledi. Özel öğrenciler de konsere büyük ilgi göstererek coşkuyla türkülere eşlik etti. Konser sonunda Balışeyh Gençlik Merkezi Müdürü ve İl Kültür ve Turizm Kırıkkale İl Müdürü tarafından Ustalar Topluluğu’na teşekkür plaketleri takdim edildi.

baliseyhte-19-mayis-konseri-2.jpg

Programa katılanlar, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu Balışeyh’te yaşatan bu güzel etkinliğe katkılarından dolayı Balışeyh Gençlik Merkezi’ne ve İl Kültür ve Turizm Kırıkkale İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz” ifadesinde bulundular.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x