Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemYaşam

MKE mühendisleri iftarda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MKE Mühendisler Derneği Başkanlığı, fabrikalarda görev yapan mühendislerin onuruna havuz başında iftar yemeği verdi.

Havuz başında iftar yemeği

MKE havuz başında gerçekleştirilen iftar yemeğine Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, MKE Mühendisler Derneği Başkanı Veysel Önal, başkan yardımcıları ve yönetiminin yanı sıra fabrikalarda görev yapan mühendisler katıldı. Yoğun iş temposundan dolayı bir araya gelemeyen dostlar sıcak sohbetler gerçekleştirdiler. İlginin fazla olduğu yemekte Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından hep birlikte iftar edildi.

MKE ülkemizin olmazsa olmazıdır

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan MKE Mühendisler Derneği Başkanı Veysel Önal, “Biz mühendisler olarak savunma sanayi alanında faaliyet gösteren MKE kurumunda çalıştığımızdan ötürü son derece gurur duyuyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik dönemde özellikle Afrin ve Fırat Kalkanı harekatlarında kurumumuzun önemi ve ülkemiz için olmazsa olmaz olduğu bir kere daha anlaşılmıştır. MKE mühendisleri olarak hedefimiz kurumumuzun belirlemiş olduğu 7 gelişme ekseni olan; güdümlü mühimmat sistemleri, atış kontrol ve kumanda sistemleri, kimyasallar ve hammadde üretimi, mekanik ve elektronik toplar, vasıflı çelik üretimi, güç gurubu geliştirilmesi, ihracat ve yurt dışı tesis kurulumu faaliyetleri alanında hiç durmadan çalışmaktır.”dedi.

Takip eden değil üreten olacağız

Önal: “Teknolojiye paralel olarak değişen ve ihtiyaç duyulan ürünleri takip eden değil, teknolojiyi yeniden üreten, yeni ürünleri TSK’ya ve dünyaya tanıtan ve pazarlayan olacağız. Tabi ki bu hedeflere ulaşabilmek için ihtiyaç duyulan tesislerin yenilenmesi ile mevcut yapının yeniden yapılandırılması, bilgiye değer verilmesi, ödül sisteminin getirilmesi gerekmektedir.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x