Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşetYaşam

Toplum sağlam aile yapısıyla güçlenir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar tarafından Koruyucu aileler onuruna iftar yemeği düzenlendi. İftar programı öncesi düzenlenen törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu “Toplumu güçlü ve güzel kılan güçlü bir aile yapısıdır” diye konuştu.

 

GELECEĞE GÜVENLE BAKABİLMEK İÇİN

Özel bir işletmede düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz başta olmak üzere, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, koruyucu aileler ve çocukları katıldı. İftar Programının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Uğurlu, “Toplumu güçlü ve güzel kılan güçlü bir aile yapısıdır.Çocuklarımızın sağlıklı gelişebilmesi ve onların güven içinde yaşamaları, geleceğe güvenle bakabilmeleri için bir aile şart. Sizler gönüllerinizi ve evlerinizi bizim çocuklara açarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıktınız” ifadesini kullandı.

 

ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEYEN AİLELERİMİZ

Çocuklara sıcak bir aile ortamı sunan koruyucu aileler ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve çocuklara aile şefkati yaşattıkları için ailelere teşekkür eden Vali Haktankaçmaz ise, ” Geçen yıla göre bu yıl koruyucu aile olan, örnek davranış sergileyen ailelerimizin sayısının arttığını memnuniyetle müşahade ettim. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımızın mutluluğu yüzlerinden okunuyor. Özverili davranışınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi. Vali Haktankaçmaz, iftar programında koruyucu aileler ile sohbet etti, çocuklarla yakından ilgilendi. Programda çocuklar doyasıya eğlendi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x