Manşet

Müftü Topal’dan Kur’an kurslarına ziyaret

Kırıkkale İl Müftüsü Mustafa Topal çalışma ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyetle İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarını ziyaret ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Müftüsü Mustafa Topal çalışma ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyetle İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarını ziyaret ediyor.

ÖĞRENCİLERLE TEK TEK İLGİLENDİ

Bu kapsamda İl Müftüsü Mustafa Topal, Geylani Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an kursunu ziyaret etti. Ziyarette kurs yönetimi ve Kur’an kursu öğreticileri ile sohbet ederek, Kur’an kursunda yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. Akabinde kurs binasında incelemelerde bulunan Müftü Topal tüm sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle tek tek ilgilendi ve öğrencilerin derslerini dinledi.

muftu-topaldan-kuran-kurslarina-ziyaret-2.jpg

EN KIYMETLİ DERECELERDENDİ

Hafızlığın önemine değinen İl Müftüsü Mustafa Topal, “Hafızlar, Kur’an’ın koruyucuları ve taşıyıcılarıdır. Hafızlar, Kur’an’ı hatmederek ve doğru bir şekilde aktararak toplumlarının manevi ihtiyaçlarını karşılarlar. Hafızlık bir insanın sahip olabileceği en kıymetli derecelerdendir. Gayretlerinizden dolayı sizlere, sizleri buraya gönderen ailelerinize ve gece-gündüz sizlere emek harcayan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Müftü Topal, öğrencilere başarılar dileyerek kurstan ayrıldı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x