Yahşihan

Yahşihan’da peyzaj çalışmaları sürüyor

Yahşihan Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Yenişehir Mahallesi'nde bulunan yol kenarlarındaki peyzaj alanlarında da bakım çalışmaları devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi, ilçe genelinde peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan yol kenarlarındaki peyzaj alanlarında da bakım çalışmaları devam ediyor.

AĞAÇLAR BUDANIYOR VE SULANIYOR

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur: “İlçemizin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması için peyzaj çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz.” dedi. “Yenişehir Mahallemiz’de bulunan yol kenarlarındaki peyzaj alanlarında da bakım çalışmaları yaparak buradaki yeşil alanların korunmasını ve güzelleşmesini sağlıyoruz.” diye ekledi.

yahsihanda-peyzaj-calismalari-suruyor-2.jpg

Peyzaj çalışmaları kapsamında: Yol kenarlarındaki ağaçlar budanıyor ve sulanıyor. Çiçek ve bitki ekimi yapılıyor. Yeşil alanlar düzenleniyor. Yahşihan Belediyesi, peyzaj çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştiriyor ve daha yaşanabilir bir ortam oluşturmayı hedefliyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x