Spor

Muhafızlar Taraftar Grubu Başkanı Yeşilyurt Açıklama Yaptı

Muhafızlar Taraftar Grubu Başkanı Haydar YEŞİLYURT’dan Taraftara Mesaj ;“Sezon başından bu güne dek süre gelen maddi sıkıntılar bunun ortaya çıkardığı kötü sonuçlar ve şehrin kenetlenemeyişi ile beraber son maça kadar yaşanan stresli süreci, Kritik Gümüşhane müsabakasıyla geride bıraktık.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Muhafızlar Taraftar Grubu Başkanı Haydar YEŞİLYURT’dan Taraftara Mesaj ;“Sezon başından bu güne dek süre gelen maddi sıkıntılar bunun ortaya çıkardığı kötü sonuçlar ve şehrin kenetlenemeyişi ile beraber son maça kadar yaşanan stresli süreci, Kritik Gümüşhane müsabakasıyla geride bıraktık. Anlaşıldı ki bu şehrin ne kadar büyük olduğu ve birlik beraberlik olgusu içerisinde hareket edebilecek kabiliyette ve kudrette olduğu. Bu sezon artık bizim için bitmiş ve yeni sezonun planlaması hem camia hem yönetim hemde taraftar olarak yapılmalıdır. Üstümüzü düşen ne ise her zaman olduğu gibi bir gün bile ara vermeden yapacak. Son maçımızdaki birlik beraberliğimizi devam ettirmek ve daha da ileriye taşımak adına elimizden gelen gayreti göstereceğimizin bilinmesini isteriz.Muhafızlar taraftar grubu olarak kurulduğumuzdan bu güne dek aynı düstur ile hareket ettik. Bizim için şahıslar değil aslolan KIRIKKALESPOR’dur.
Bu sezon boyu bizden desteğini esirgemeyen bürokratlarımıza , iş adamlarımıza , büyüklerimize ve dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca son maç da uğraş veren , çabalayan bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza ve grubumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Şimdi yeni sezon için hep birlikte daha güçlü…”
| M U H A F I Z L A R

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x