Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
3. SayfaKırıkkaleYahşihan

Muhtar isyan etti! “Utanın bre hainler, ahlaksızlar!” (Video)

Kırıkkale’nin Yahşihan İlçesine bağlı Irmak Köyü’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından park alanı içerisinde bulunan kamelyalar büyük zarar gördü. Duruma tepki gösteren mahalle muhtarı, bunu yapan kişilere adeta ateş püskürdü.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan İlçesine bağlı Irmak Köyü’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından park alanı içerisinde bulunan kamelyalar büyük zarar gördü. Duruma tepki gösteren mahalle muhtarı, bunu yapan kişilere adeta ateş püskürdü.

AHLAKSIZLAR, UTANMAZLAR NE İSTEDİNİZ?

Yahşihan İlçesine bağlı Irmak Köyü’nde, mahalle parkında yer alan kamelyalar insanlıktan nasibini almamış kişiler tarafından adeta hunharca yerlerinden söküldü. Hem oturma bankları hem de çatıları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından adeta hurdaya çevrildi. Yerinden sökülerek kenara atılan kamelyaların durumu karşısına Irmak Köyü Muhtarı Raşit Çayırlı adeta veryansın etti. Sosyal medya hesabından video çekerek sesini duyurmaya çalışan muhtar Çayırlı, bunu yapanlara adeta ateş püskürdü.

BUNLARI İNSAN KIRMAZ, BUNLARI İKİ AYAKLI DOMUZ KIRDI!

Irmak Köyü’nde Tepe Çeşme olarak bilinen mevkiine yapılan park alanının köye bir güzellik kattığına değinen Çayırlı, bu çirkin saldırının hiç hoş olmadığını söyledi. Kamelyalardan ve banklardan kişinin ne istediğine anlam veremediğini dile getiren Çayırlı, “Ne istediniz bu masadan bre hainler. Bunları insan olan insan yapmaz. Bunları yapsa yapsa iki ayaklı domuzlar yapar. Buraya vekilimiz, belediye başkanımız ve yetkililer tarafından aile oturma parkı yapıldı. Ne istediniz de bunları kırdınız hainler” dedi.

JANDARMA OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

Yetkililere seslerini duyurmaya çalışan muhtar Çayırlı, “Konuyla ilgili Jandarma yetkililerimize haber verdik. Tutanaklarını tuttular. Burada bulunan görgü tanıklarının iddiasına göre üç kişinin bunu yaptığı söyleniyor. Gerçekten de çok üzgünüz yani bir insan ya da insanlıktan nasibini almamış kişiler neden böyle bir şey yapar. Utanın biraz ahlaksızlar, bunları yapan kişileri lanetleyin.”

ÜÇ KİŞİNİN YAPTIĞI İDDİASI VAR

“Buraya yetkililerimiz tarafından ne güzel aile oturma parkları yapıldı. Allah aşkına bu duruma bir bakın takdiri sizlere bırakıyorum. Kamelyaları rüzgâr kırmadı, jandarmayı getirdik tutanak tutturduk. Kamelyaları hep kırmışlar ne istediniz ne güzel bizlere otursunlar, yiyip içsinler diye yetkililer park yaptı. Ne istediniz de kırdınız bunu. Bu olacak iş mi? Ağaçları hep kırdılar. Bunu iki ayaklı domuzlar kırdı. Bunu insana benzeyen domuz kırdı” şeklinde duruma tepki gösterdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu