Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Muhtarlara hizmet içi eğitim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili ilçesinde muhtarlara, “kimlik paylaşım sistemi” hakkında hizmet içi eğitim verildi. Eğitimde sistemin doğru ve etkin kullanılması  için muhtarların neler yapması gerekitği anlatıldı
 
Etkin ve yaygın kullanım
Karakeçili Nüfus Müdürlüğünde Müdür Vekili Abdurrahman Coşkun tarafından verilen eğitime köy ve mahalle muhtarları katıldı. Müdür Vekili Abdurrahman Coşkun eğitimli muhtarların görevlerini doğru, hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri ve sistemin yaygın bir şekilde kullanmalarının amaçlandığını söyledi. Muhtarların bu sistem üzerinden kendilerine verilen yetkiler çerçevesinde belge düzenleyebildiklerini, yaptıkları işlemden dolayı da sorumlu olduklarının bilinmesi gerektiğini ifade eden Coşkun, “Muhtarlar yerleşim yeri adres değişikliklerinden sorumlu olup, gerçeğe aykırı beyan ve bildirimlerde idari para cezası ve hukuki sonuçlar bulunmaktadır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu